Legyen kéznél! – ajánlások ifjúsági szervezetek működéséhez című könyvünk 2014 őszén jelent meg, amelyet azóta is rendszeresen használunk tréningjeink és más tevékenységeink során, emellett tőletek, olvasóktól és használóktól is sok – jellemzően pozitív – visszajelzést kapunk.

Mára sajnos minden nyomtatott példányból kifogytunk, ezért az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk azon, hogy hogyan lehetne a könyvet bővíteni, aktualizálni és még több gyakorlati útmutatóval, javaslattal ellátni. Ötleteinket tett is követte, így 2017.12.19-én pályázatot nyújtottunk be a Bethlen Gábor Alap központi pályázati felhívására, amely projekt célja a könyv bővítése és ismételt kiadása. Ebben együttműködő partnerünk az Udvarhelyi Fiatalok Fóruma, így nem csak a könyv ismételt kiadása, hanem határon túli terjesztése is megvalósulhat.

Reméljük pályázatunk kedvező elbírálásban fog részesülni és már 2018-ban napvilágot láthat a könyv bővített kiadása. Addig is szívesen vesszük a javaslataitokat, ötleteiteket, hogy miről olvasnátok szívesen még a Legyen kéznél! hasábjain. A könyv elektronikus változatát a letöltések menüpontból pedig folyamatosan eléritek.