Folyamatosan érkeznek hozzánk az érdeklődő kérdések telefonon és e-mailben is a Közelítő projekt kapcsán, amelynek ma van a jelentkezési határideje. Nagyon örülünk neki, hogy egyre több kérdést kapunk a projekt kapcsán, és annak is, hogy egyre inkább gyarakszik a jelentkezők száma. Az alábbiakban néhány mondatban összefoglaljuk, hogy mi is fog történni a jelentkezéseket követően. 

A jelentkezéseket követően kiválasztásra kerül az a maximum 12 település, amelyek a projekt teljes folyamatában részt vehetnek. Számukra várhatóan a jövő hét első napjaiban részletes tájékoztatást fogunk küldeni a 2018. január 31 – február 4. között megrendezésre kerülő tréning kapcsán. Ez a tájékoztatás tartalmazni fogja a tréning programját, valamint azt, hogy miket érdemes hozni Pécsváradra, hogyan történik majd az utazási költség elszámolása, stb. Emellett tájékoztatást fogunk adni a miniprojektek kapcsán is, elsősorban az elszámolással kapcsolatos elvárásokról. Igény alapján a tréningen résztvevők számára létrehozunk majd egy facebook csoportot is, hiszen fontosnak tartjuk a résztvevők közösséggé kovácsolását is, amihez fontos, hogy könnyedén tudjanak egymással kommuniálni.

Várhatóan a jövő hét folyamán megjelentetjük honlapunkon a projektben résztvevő települések neveit is, valamint a későbbiekben is be fogunk számolni a Közelítő eseményeiről, történéseiről. A jelentkezéseket ma még várjuk e-mailben a gyiot@gyiot.hu e-mail címen. A projekt összefoglalója, felhívása, a gyakran ismételt kérdések, a jelentkezési lap és nyilatkozat elérhető és letölthető honlapunkról. Kérdéseitekkel fordulhattok hozzánk a fenti e-mail címen, vagy kereshetitek Bálint Andreát a 70/555-2450-es mobiltelefonszámon.