Kedves Érdeklődők!

A GYIÖT Hozd közelebb! című projektje keretében elkészítettünk egy tervező füzetet, olyan fiatalok csoportjai számára, akik valamilyen (helyi) kezdeményezést, programot szeretnének megvalósítani. Terveink szerint a füzet egyszerűen, de kreatív módon vezeti végig a fiatalokat a projekttervezés és megvalósítás útján; tartalmaz elméleti hátteret és forrásanyagokat, de munkafüzet jelleggel gondolkodásra, kreativitásra is ösztönzi a használókat. 

Szeretnénk, ha az a füzet minél több fiatal közösség számára elérhetővé és használhatóvá válna, így – hűen a korábbi szakmai gyakorlatainkhoz – egy olyan rendezvényre várjuk az érdeklődő fiatalokat és az ifjúsági területen aktív szakembereket, segítőket, ahol megtekinthetik a füzet tervezett tartalmát, és arról, mind tartalmi, mind formai szempontból visszajelzéseket adhatnak számunkra. 

A rendezvény időpontja: 2022. május 30. 16:00 

A rendezvény helyszíne: a GYIÖT irodája: 1095 Budapest, Mester utca 34. IV/40.

(A program időtartama kb. 2-3 óra, amelyet követően lehetőséget biztosítottunk a kötetlen – szakmai – beszélgetéseknek is.)

A rendezvényen történő részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet EZEN a linken lehet megtenni.

Jelentkezési határidő: 2022. május 27.

Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel: 
a Szerzők (Henczer Éva, Kabdebon Dominik, Korenyák Zsófia) és a GYIÖT csapata