Február 9-12. között került megrendezésére a Hozd közelebb! projektünk II. szemináriuma Nagybörzsönyben. A 4 nap során, a résztvevők megismerkedhettek a szimulációs gyakorlatok módszertanával, amelyeket hamarosan saját településükön is megvalósítanak majd. 

Résztvevőink beszámolója az eseményről:

“Kapcsolat építésre a legjobb program. Nagyon jól éreztem magamat és rengeteget tanultam mind a két alkalommal. A második alkalommal (azaz most) több volt a velem egy idős fiatal és így könnyebb volt a beilleszkedés és ismerkedés. A szimulációs gyakorlatok végrehajtása közben jó volt Gáspival és Nórival dolgozni és ez által őket is jobban megismerni. A saját projektünkön dolgoztunk sokat és ebben segített az is hogy a szimulációs gyakorlatokból ilyen kiállítást csináltak. Nekem nem csak a csoportos munkában segített és az együttműködésben hanem a saját életemben is fel tudom használni dolgokat. A trénerek és szervezők egyéni problémákban is segítettek.” 

Pákolicz Anna

 

 

“Fantasztikusan jó programban lehetett részünk, sokat tanultunk rengeteget nevettünk és a búcsúnál bizony sírtunk is. Azon kívül, hogy rendkívül hasznos módszertani és szakmai képzésben lehetett részünk, új ismeretségek és barátságok is kialakulhattak a résztvevők között.” 

Molnár Gergő

 

 

“Nekem nagyon tetszett a tábor nagyon jó baráti kapcsolatok alakultak ki közben. A programok mindig élvezetesek voltak, igaz néha egy egy feladat eléggé lefárasztott, de a közben tanultak nagyon sokat segítettek mind a kapott feladat elvégzésében mind a magán életemben.”

Gyurcsik Dani