A Locality reloaded tréning kurzus 16 ifjúsági szakember részvételével valósul meg 2022. március 22-28. között Budapesten. A résztvevők Portugáliából, Csehországból, Romániából, Szlovákiából, Ciprusról, Görögországból, Olaszországból és Magyarországról érkeznek. 

A program célja, hogy bővítse az ifjúsági szakemberek ismereteit, kompetenciáit ifjúsági részvételi projektek megírásában és megvalósításában. 

Képzésünket különösen azoknak az ifjúsági munkásoknak ajánljuk, akik kíváncsiak az ilyen típusú Erasmus+ projektekre, és készek tapasztalataikat gyarapítani a pályázatírásban!

A képzés során a résztvevők alaposabban megismerhetik a KA154 kategóriát, mélyebb betekintést nyernek a projekt teljes élettartamába: az ötlettől az értékelésig. Többet megtudnak erről a pályázattípusról, és felkészülnek az új pályázati rendszerben való pályázásra. 

A képzés a „lexikális” ismeretek mellett a gyakorlati tapasztalatszerzésre is fókuszál: a résztvevők jobban megismerik a jelentkezési lapot, és a trénerek segítségével egész héten saját projektötleteiket dolgozzák fel. A cél az, hogy a hét végére minden résztvevőnek egy jól kidolgozott ifjúsági párbeszéd projektje legyen.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a program, jelentkezz te is! 

EZEN a linken találod a képzés angol nyelvű tájékoztatóját.

A regisztrációs form pedig ITT érhető el.

Jelentkezni 2022. március 10-ig lehet!