Kedves Kolléga!

A GYIÖT-ben mindig kiemelten fontosnak tartottuk azt, hogy munkánk tervezésbe, megvalósításába minél inkább bevonjuk a szakma képviselőit, hiszen így jobban biztosítható, hogy valóban a mindenkori kihívásokra, igényekre reagáló tevékenységeket tudjunk biztosítani a célcsoportunk számára.

A fentieknek megfelelően 2022. február 22-én, 10:00 órai kezdettel Szakmai fórumot valósítunk meg, amelyre ezúton hívjuk és várjuk azon gyakorló szakembereket (ifjúsági referensek, ifjúsági munkások, ifjúságsegítők, közösségszervezők, civil szervezeti vezetők, stb.), akik szívesen osztanák meg velünk véleményeiket, igényeiket az ifjúsági munkát és szakmát érintően. 

Tapasztaljuk, hogy az elmúlt időszak változásai jelentős hatást gyakoroltak mind a fiatalok közösségeire, mind pedig a velük, értük dolgozó szakemberekre és általánosságban véve a helyi ifjúsági munka körülményeire, környezetére is, így a beszélgetés fő fókuszába a helyi ifjúsági munka aktualitásait helyezzük.

A fentiek mellett a fórum eredményeit felhasználjuk az ifjúsági munka, mint szakma jelenét vizsgáló kutatásunk előkészítéséhez is. 

 

A szakmai fórum:

Időpontja: 2022. február 22. 10:00 – 13:00 óra

Helye: A GYIÖT Irodája (1095 Budapest, Mester utca 34. 4/4.)

A fórumon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amely ide kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

A rendezvényen 15 fő számára tudjuk a részvétel lehetőségét biztosítani. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk és valamennyi jelentkezőnek e-mailben visszaigazolást és részletes tájékoztatást küldünk. 

További információ: Bálint Andrea, gyiot@gyiot.hu 70/231-1002