A Levéli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat 2019. május 24-én rendezi meg a Padlás projekt zárókonferenciáját. A program során bemutatásra kerül az Erasmus+ Program által támogatott projekt, amely a fiatalok számára alkalmat adott a jövőbeni levéli ifjúsági közösségi tér terveinek elkészítésére, a helyi közösség bevonásával. A konferencián továbbá  sor kerül szakmai műhelybeszélgetésekre a közösségi terek létrehozása és működtetése kapcsán, az ország különböző településeiről érkező szakemberek és fiatalok részvételével.

Miután a korábbi érdeklődésünkre a felnőtt segítői körből többen jeleztétek felénk, hogy szívesen vennétek részt felnőtt segítők fórumán, így  május 23-ai délutánra külön szakmai programot is szervezünk az érdeklődő felnőttek és gyermek- és ifjúsági önkormányzatos fiatalok részére.

A programok időtartama: 2019. május 23. 14:00 – 2019. május 25. 9:00

 

Szállás: tornateremben, saját hálózsákban, de van lehetőség önköltségi alapon szállást igényelni a település panzióiban: Korona Panzió  (kb. 5.000 Ft/fő/éj) vagy Heléna Hotel & Spa (kb. 5.000 Ft/fő/éj).

 

Ezen túlmenően az étkezések és a programok költségeit Levél Községi Önkormányzat és a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság biztosítja, azonban az utazás költsége a résztvevőket terheli.

 

Jelentkezési határidő: 2019. május 10.

Jelentkezési lap itt érhető el.

 

A legújabb információkért kövesd Facebook eseményünket is!

 

Bővebb információ:

Radák Tamás, Levéli GYÖK (20/228-4779, kulturhaz@level.hu)

Bálint Andrea, GYIÖT (70/231-1002, gyiot@gyiot.hu)