Gőzerővel halad a munka a Támaszpont MOPKA, a Veresegyházi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Logo Színtársulat közös projektjének próbáin. A Te döntesz! egy olyan új előadás, mely ötvözi a színház érzelmekre mélyen ható eszközeit a prevencióval.

A színházi nevelési program egy része előre megírt, amatőr színészek által színpadra vitt jelenetekből áll, melyeken keresztül egy 5 fős baráti társaság élete rajzolódik ki előttünk. A csapat minden tagja egy-egy, a függőségnek megágyazó életúton halad végig, melyek segítségével reflektálunk a leggyakrabban előforduló okok és sorsok összefonódására.
A színdarab egyes részeit drogprevenciós szakértői narrációk szakítják meg, melyek segítik a nézőket a mélyebb értelmezésben.
A Támaszpont MOPKA a VKEF-fel együttműködésben évek óta folytat prevenciós tevékenységet, így sok éves tapasztalatunkra építve drámapedagógus bevonásával készül a produkció. A bizalmi légkör megtartása érdekében az előadás befogadóképessége maximum 60 fő.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki értintett lehet a témában, így fiataloknak (12 éves kortól), szülőknek, pedagógusoknak, ifjúsági szakembereknek, szociális munkásoknak.

Az első előadásra 2019. április 26-án a veresegyházi Váci Mihály Művelődési Házban kerül majd sor, ezután pedig előzetes megbeszélés alapján az ország minden részéről megrendelhető lesz!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és további információt szeretnél, ne habozz, keress fel minket!

Kontakt: Pozsonyi Fanni
E-mail: pozsonyifanni@tamaszpont.net
Facebook: Köz-Pont Ifjúsági Ház / Támaszpont MOPKA