Hamarosan újra találkozhatnak az ország gyermekönkormányzatos fiataljai, ezúttal Dabason a Települési Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatok XVII. Országos Találkozóján!

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság a Dabasi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal együttműködve megrendezi a Települési Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatok XVI. Országos Találkozóját, amelynek idén Dabas városa ad otthont, 2017. november 25-26 között.

A programot Dabas Város Önkormányzata és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósítjuk meg.

A Találkozót elsősorban azon fiataloknak és felnőtt segítőiknek ajánljuk, akik jelenleg települési szintű gyermek és/vagy ifjúsági önkormányzatokban aktívan tevékenykednek, vagy szeretnének ilyen jellegű szervezetet létrehozni településükön. A találkozón továbbá várjuk a települési korosztályi érdekképviselettel foglalkozó szervezetek jelentkezését is.

A találkozó részvételi díja:

GYIÖT tagoknak: 1000Ft/fő                                  nem GYIÖT tagoknak: 1500Ft/fő

A találkozó részvételi díját előre átutalással (Számlaszámunk: 57400217-11110567 Pillér Takarékszövetkezet) lehet befizetni. A megjegyzés rovatban a résztvevő nevét kérjük feltüntetni, és tagcsoport esetén a tagcsoport nevét, vagy tagok esetén a belépési nyilatkozat sorszámát és a tag nevét.

A szállás és az étkezés költségeit a szervezők biztosítják, azonban az utazási költségek a résztvevőket terhelik.

Jelentkezési határidő: 2017. november 18. 20.00

Jelentkezés menete: A jelentkezéseket online módon, érkezési sorrendben fogadjuk. 

J E L E N T K E Z E M

A jelentkezési határidőt követően a jelentkezőknek eljuttatjuk visszaigazoló levelünket, amely tartalmazza a programmal, szállással, étkezéssel kapcsolatos információkat.

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban problémájuk, kérdésük van, úgy keressetek minket bátran a gyiot@gyiot.hu e-mail címen.

A Találkozóra mindenkit sok szeretettel vár:

a GYIÖT, a Dabasi GYIÖK szervezői csapata!