A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság Járási Ifjúsági Konferenciát szervez a Budakeszi és Érdi Járások települései számára, 2018. november 16-17-én, Törökbálinton. Az Európai Bizottság Erasmus+ Programja által támogatott (be)Vonzó? című projektünk zárórendezvényének célja, hogy találkozási és együttműködési lehetőséget biztosítson döntéshozók, önkormányzati és terepen dolgozó ifjúsági szakemberek, valamint a járásokban élő/tanuló fiatalok számára. 

A konferencia m e g h í v ó j a tartalmazza a jelentkezéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat, valamint a tervezett programtervet is. 

A programon való részvétel ingyenes, a szervezők a projekt keretében fedezik a résztvevők szállás, utazás és étkezési költségeit is, a  j e l e n t k e z é s i  ű r l a p b a n  megjelölt feltételek mentén. 

A jelentkezési határidő meghosszabbítva 2018. október 30-ig. 

A konferencia során bemutatásra kerül a (be)Vonzó? projekt során megvalósított helyi ifjúsági fórumok eredményei; egy animációs videó, valamint egy szakmai segédanyag az önkormányzati ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek részére. 

A konferenciára résztvevőket elsősorban a Budakeszi- és Érdi Járások településekről várunk, de néhány helyet fenntartunk azoknak az érdeklődőknek, akik egyéb telepeülésekről érkeznek. Az ő utazási költségeiket azonban nem áll módunkban támogatni.