Újabb sikeres pályázati kör

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi projektek megvalósításának, ezért is pályázunk olyan sokszor az Erasmus+ pályázati felhívás keretében.

Közelítő

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság új projektje, amelynek keretében települési önkormányzatok és fiatalok együttes jelentkezését várjuk! 

Ifjúsági munka helyben, Európában

Egy izgalmas új projektben való részvételre ösztönzünk minden települési önkormányzatot, önkormányzati ifjúsági munkával foglalkozó szakembert. Részletek a felhívásban!

Ideiglenes telefonszám változás

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság ideiglenes 2017. november 20-ig a +36-70-231-1002-es telefonszámon nem elérhető. 

Országos Találkozó 2017

Hamarosan újra találkozhatnak az ország gyermekönkormányzatos fiataljai, ezúttal Dabason a Települési Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatok XVII. Országos Találkozóján!

Kezdődik! :)

A Levéli GYÖK képviselőivel és segítőivel az elmúlt hetekben már gőzerővel készültünk arra, hogy ma délután végre megérkezzenek a RetrOrszágos Találkozó résztvevői Levélre, a Kultúrba.   

Tanulmányút Portugáliában

Ha érdekel az ifjúsági részvétel témaköre és helyi ifjúsági közösségekkel foglalkozol, akkor ez a felhívás Neked szól!

Elmarad a Vezetőképző

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság programot hirdetett, olyan lelkes fiatalok számára, akik ambíciót éreznek magukban egy országos szervezet vezető tisztségviselői feladatainak ellátására. 

Szabadság

A GYIÖT Titkársága szabadságon lesz, részletekért kattints!

GYIÖT Vezetőképző

Érdekel, hogy mit csinál egy vezető tisztségviselő a GYIÖT-ben? Szeretnél tanulni arról, hogyan lehetsz jó vezető? Csapatban dolgozni neked kihívás, de érdekel, hogy lehetsz ügyesebb? Ha a válaszod igen, akkor a GYIÖT Vezetőképző neked szól!