Köszönjük! Idén is!

Résztvevőket keresünk

Fiatalokkal foglalkozó szakemberek nemzetközi képzésére keresünk résztvevőket Magyarországról. 

Pécsváradon vagyunk!

Közelítő című projektünk képzése Pécsváradon zajlik január 31-február 4. között, ahol összesen tíz település 3-3 fős delegációja vesz részt, annak érdekében, hogy közösen gondolkozzanak azon, hogy hogyan lehetne helyi szinten a fiatalok részvételét, aktivitását fokozni. 

KÖZELÍTŐ

Pénteken lejárt a határideje a KÖZELÍTŐ című projektre történő jelentkezésnek. Szép számban érkeztek a jelentkezési lapok, azonban sajnos nem mindegyiket tudtuk elfogadni, így most még három település 3-3 fős küldöttségét tudjuk fogadni a projektbe.

Ma még várjuk a jelentkezéseket a Közelítő projektünkre

Folyamatosan érkeznek hozzánk az érdeklődő kérdések telefonon és e-mailben is a Közelítő projekt kapcsán, amelynek ma van a jelentkezési határideje. Nagyon örülünk neki, hogy egyre több kérdést kapunk a projekt kapcsán, és annak is, hogy egyre inkább gyarakszik a jelentkezők száma. Az alábbiakban néhány mondatban összefoglaljuk, hogy mi is fog történni a jelentkezéseket követően. 

Legyen kéznél!

Legyen kéznél! – ajánlások ifjúsági szervezetek működéséhez című könyvünk 2014 őszén jelent meg, amelyet azóta is rendszeresen használunk tréningjeink és más tevékenységeink során, emellett tőletek, olvasóktól és használóktól is sok – jellemzően pozitív – visszajelzést kapunk.

Újabb sikeres pályázati kör

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi projektek megvalósításának, ezért is pályázunk olyan sokszor az Erasmus+ pályázati felhívás keretében.

Közelítő

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság új projektje, amelynek keretében települési önkormányzatok és fiatalok együttes jelentkezését várjuk! 

Ifjúsági munka helyben, Európában

Egy izgalmas új projektben való részvételre ösztönzünk minden települési önkormányzatot, önkormányzati ifjúsági munkával foglalkozó szakembert. Részletek a felhívásban!

Ideiglenes telefonszám változás

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság ideiglenes 2017. november 20-ig a +36-70-231-1002-es telefonszámon nem elérhető.