A GYIÖT és a Levéli GYÖK közös rendezvénye, ha érdekel kattints a részletekért!

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság és a Levéli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat rendhagyó országos találkozót szervez a GYIÖT korábbi tisztségviselői, segítői, valamint a régi időkre (is) kíváncsi, jelenlegi aktív GYIÖT-ösök, GYIÖK-ösök és felnőtt segítőik számára RetrOrszágos címmel.

A találkozó ideje: 2017. szeptember 29. – október 1.

A találkozó helye: Levéli Kultúrház (9221 Levél, Fő utca 30.)

Szállás: tornateremben, saját hálózsákban, de igény szerint van lehetőség önköltségi alapon szállást igényelni a település panzióiban: http://koronapanzio.com/hu/ vagy https://helenahotelspa.com/  (Szobaár kb. 9.000 Ft/éj, ahol 3-4 fő elszállásolására van lehetőség.)

Részvételi díj: 2.000,- Ft/fő, amely tartalmazza a szállás, az étkezések és a programok költségeit, de az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részvétel 10 éves kor alatt díjmentes.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 25.

Jelentkezés módja: Jelentkezni az alábbi űrlap hiánytalan kitöltésével, valamint a részvételi díj átutalásával lehetséges. A részvételi díjat a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság Pillér Takarékszövetkezetnél vezetett 57400217-11110567 számú bankszámlájára kérjük átutalni. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban a neved, vagy az érintett jelentkezők neveit (szükség szerint rövidítve) tüntesd fel, valamint a jelentkezési lapon jelezd, hogy milyen névre és címre állítsuk ki a számlát. Számlázással kapcsolatos további információkért Kelemen Dánielt, a GYIÖT ügyvezető titkárát lehet keresni a gyiot@gyiot.hu e-mail címen.

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefs5_Pg5eIeVeOitrkJ5gL7iIZAJFjlutwDLGnkBIsfx_EEQ/viewform

Bővebb információ: Bálint Andrea, GYIÖT (70/555-2450, gyiot@gyiot.hu)

Radák Tamás, Levéli GYÖK (20/228-4779, kulturhaz@level.hu)

A programra sok szeretettel vár mindenkit a Levéli GYÖK és a GYIÖT!