A Foglalkozol ifjúsági munkával? Kutatás az ifjúsági munkát végző szakemberek körében 2023. című kutatásának következő fázisába lépve, fókuszcsoportos interjúk kerülnek megvalósításra, a korábbi kérdőíves felmérés eredményeinek megalapozottabb értelmezése céljából.

A kutatás célja az, hogy a kérdőíves vizsgálat eredményei és a GYIÖT hosszútávú fejlesztési céljaihoz további adatgyűjtéssel feltárja a hazai ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek és önkéntesek szakmai kompetenciáit, identitását és szakmafejlesztéssel kapcsolatos szükségleteit.

Az interjúra azok jelentkezését várjuk, akik szakmai tevékenységeik ellátása során a 15-29 éves korosztállyal dolgoznak, függetlenül attól, hogy tevékenységét fizetésért vagy önkéntesként látja el. 

A jelentkezéseket az alábbi űrlap kitöltésével 2023. szeptember 18-ig várjuk. 

A jelentkezési lap az alábbi linken érhető el.

Jelentkezés

 

A résztvevők kiválasztásra során törekszünk az életkori, nemi és földrajzi egyensúly biztosítására. A kiválasztás eredményéről minden jelentkező számára írásban visszajelzünk 2023. szeptember 22-ig, továbbá a kiválasztott résztvevőket tájékoztatjuk a beszélgetések helyszínéről és időpontjáról, továbbá a technikai információkról. 

Technikai információk: 

  • A jelentkezési űrlapban kérjük, hogy valamennyi alkalmas időpontot és a beszélgetés módját (személyes vagy online) adjanak meg a jelentkezők. Egy fő csak egy időpontra kerül majd kiválasztásra.
  • A személyes jelenléttel megvalósuló beszélgetések Budapesten, a GYIÖT tréningtermében valósulnak meg. (IX. Kerület). Az utazási költségeket a helyszínen vagy utólagos átutalással visszatérítjük. 
  • Az online beszélgetéseket a Zoom felületén tartjuk, amelyhez a linket előzetesen megküldjük.
  • A beszélgetések időtartama várhatóan kb.90 perc.

További információ a gyiot@gyiot.hu e-mail címen kérhető. 

A kutatás lebonyolítására és a rendezvények megvalósítására az Ifjúsági munka merre jársz? című projekt keretében, az Erasmus+ program támogatásával kerül sor.