Portugál partnerünk, az Associação Azes Valboenses által szervezett ReNature című ifjúsági cserére várjuk résztvevők jelentkezését.

A projekt fókuszában a klímaváltozás áll, különös tekintettel a személyes felelősség témakörére, a fair trade kereskedelemre, az emberi jogokra, a fenntarthatóság lehetőségeire és a tudatos fogyasztásra.
A projekt fontos részét képezi egymás kultúrájának megismerése és a csapatépítés, ugyanakkor a résztvevőknek minden nap 20 percben lehetőségük lesz “önmagukkal is találkozni” különböző mindfullness gyakorlatokon keresztül.
A témának megfelelően a szervezők különös gondot fordítanak az ifjúsági csere ökológiai lábnyomára, a szállás és az étkezés terén is (vegán menü, organikus alapanyagból).
Az utazási költséget 360€-ig a rendezvényt szervező szervezet fizeti, amelynek összegét Társaságunk megelőlegezi, így a résztvevőktől anyagi hozzájárulást nem kérünk.
 
Időpont: 2020. március 31. – 2020. április 09.
Helyszín: Valbom, Portugália
Célcsoport: 4 fő, elsősorban 18-30 év közötti fiatalok
Elvárt nyelvtudás: angol B2-es szint
 
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, 2020. február 02-ig.
A kiválasztás eredményéről 2020. február 05-ig visszajelzünk minden jelentkezőnek.
 
Kérdés esetén, illetve további információval kapcsolatban Kupihár Rebeka magyar csoportvezetőt kereshetitek a kupihar.rebeka@gyiot.hu e-mail címen.