Budapest, 2022. november 29.

A GYIÖT 2022-ben is megszervezi a Helyben hogyan? – Fiatalok a településeken Konferenciát, mely teret biztosít a települési szintű ifjúsági munka szerepelőinek a találkozásra, a tudás és tapasztalatok megosztására, valamint a települési szintű ifjúsági részvétel jó gyakorlatainak bemutatására és megismerésére.

Kiknek szól?

– ifjúságért felelős képviselőknek, polgármestereknek
– ifjúsági referenseknek, ifjúsági szakembereknek
– civil szervezetek vezetőinek
– fiatalok csoportjainak

A programról:

A konferencia Magyarország ifjúsági munka panorámaképét vállalkozik megjeleníteni, amely csakis a jelenlévők aktív részvételével valósulhat meg. A program során górcső alá vesszük a települési ifjúsági munka aktualitásait, emellett pedig hazai és európai szintű kitekintésre is készülünk. A rendezvény során rövid, felvezető előadásokra, nagy közös beszélgetésekre és a nemformális tanulási módszerek alkalmazásával megvalósuló programelemekre lehet számítani. A délutáni program kereteiben ismételten biztosítani fogjuk a bemutatkozási lehetőséget azon szervezeteknek, közösségeknek, akik jó példával, gyakorlatokkal szolgálhatnak valamennyi érintett számára. 

Az előadók, közreműködők felkérése jelenleg folyamatban van, a részletes program hamarosan elérhető lesz a helybenhogyan.hu oldalon. 

Mikor, hol? 

A Konferenciának ezúttal is a Budapesti Európai Ifjúsági Központ (1024 Budapest, Zivatar utca 1-3.) ad otthont, 2022. november 29-én, kedden.

Technikai információ:

A konferencián történő részvétel ezúttal is térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges 2022. november 18-ig, vagy a szabad férőhelyek rendelkezésre állásáig. 

Regisztráció

 

További információ a helybenhogyan@gyiot.hu e-mail címen vagy Radák Lucától a +36 20 425 8182 telefonszámon kérhető. 

A Konferencia megvalósítását az Európai Bizottság Erasmus+ programja támogatja.