Projektjeink 2020-08-17T15:33:50+02:00

Aktuális projektjeink

Van benne valami

A projekt alapvető célja az EU Ifjúsági Stratégiájának bemutatása, népszerűsítése, a helyi realitásokhoz mérten a stratégia integrálása az adott településeken. 

Tovább

(be)vonzó II.

Projektünknek célja, hogy az Orosházi és Szarvasi Járások területén, a strukturált párbeszéd módszerének alkalmazásával egy olyan fejlesztési folyamatot indítsunk el, amellyel a döntéshozók és fiatalok között egy aktív kapcsolat kialakulása és működtetése valósul meg.

Tovább

Facilitation Academy vol. 3.

Egy közel egy éves, személyesen követett program, melyben a résztvevők praktikus és hasznos tudást szereznek a fiatalokkal való foglalkozás non-formális lehetőségeiről.

Tovább

Hozd közelebb!

A projekt első részében tíz település döntéshozói és fiataljai közösen vesznek részt egy képzésen, ahol non-formális módon dolgozzák fel a demokrácia és az aktív állampolgárság témaköreit. Ezt követően a résztvevők saját településeiken szimulációs gyakorlatokat szerveznek, amelyek elősegítik a fiatalok és döntéshozók közötti párbeszédet.

Tovább

Locality reloaded

Az egyhetes tréning során a résztvevőink szakmai támogatásunk mellett el(ő)készítik saját ifjúsági párbeszéd projektjüket.

Tovább

Youthtainability

A Youthtainability projekt során olyan ötletek az összeolvadása révén kívánunk elérni különböző célcsoportokat, amelyek által egyrészről az ifjúsági munka társadalmi elfogadottságát kívánjuk növelni, másrészről pedig a projektben tervezett tevékenységekben a képessé tételt tartjuk szem előtt, mint az egyik leginkább elérendő hosszú távú célt.

Tovább

Youthtainability seminar

 

Tovább

Korábbi projektjeink

Részrevétel

Sok kicsi, sokra megy – szokás mondani, és akkor is mindig inkább pozitív felütéssel értelmezzük. Előfordulhat viszont, hogy hátrányt jelenthet az a bizonyos sok kicsi. A RÉszreVétel keretében ezeket a hátrányokat okozó, kiváltó tényezőket próbáltuk helyi szinten beazonosítani a programra jelentkező helyi ifjúsági közösségekkel.

Tovább

Helyben hogyan? 2020

Egy egyedülálló konferencia és találkozási lehetőség a települési ifjúsági munkához kapcsolódó civil szervezetek, polgármesterek, fiatalok,ifjúsági referensek számára, hogy megosszák tapasztalataikat, ötleteiket és jó gyakorlataikat egymással.

Tovább

(be)vonzó

A projekt egyik célja volt közvetlenül a fiatalokkal történő kapcsolatteremtés és párbeszéd ösztönzése helyi és járási szintű fórumok létrehozása útjá, továbbá a strukturált párbeszéd eszköztárának népszerűsítése, annak gyakorlatban történő alkalmazása.

Tovább

Te jössz!

 

 

Tovább

Közelítő

 

Tovább