Írd be a naptárba!

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság ebben az évben sem tervezi, hogy unatkozzon, és ami még jobb, a célcsoportja számára is izgalmas lehetőségeket igyekszik teremteni. Az alábbiakban összeszedtük azon tevékenységeink időpontjait, amelyről mindenképpen jó, ha már most tudomásotok van, és be tudjátok írni őket a naptárba. 

 

  1. áprilisában ifjúsági csere kerül várhatóan megvalósításra Veresegyházon a Youth Democracy Academy projekt keretein belül.

 

  1. április 29. és május 5. között kerül megrendezésre az Európai Ifjúsági Hét, amelybe tájékoztatási célú rendezvénnyel várhatóan mi is bekapcsolódunk. További bekapcsolódási lehetőségekről az eplusifjusag.hu oldalon lehet tájékozódni.

 

  1. május 13-17. között Tanulmányutat szervezünk, amely során szlovák és portugál partnereinkkel a Dél-dunántúli régióban működő szervezeteket, intézményeket látogatunk majd meg.

 

  1. május 24-én kerül sor a Levéli GYÖK Padlás projekt című projektjének zárókonferenciájára, amelynek központi témájában a közösségi terek állnak majd.

 

  1. augusztus 15-22. közreműködünk az OHGYIÖK #OHBridges című ifjúsági cseréjének lebonyolításában, amely központjában az interkulturális tanulás áll.

 

  1. szeptember 2-10. között ifjúsági cserét rendezünk MagicEurope reloaded címmel az aktív állampolgárság és társadalmi részvétel témakörében.

 

  1. őszén megrendezésre kerül a Helyben hogyan? című konferenciánk a “Te jössz! című projektünk keretein belül, amely a települési ifjúsági munka érintettjei számára biztosít országos találkozási lehetőséget. A pontos időpont kapcsán hamarosan további információk is elérhetőek lesznek honlapunkon.

 

A fentiekben jelölt programok jelentős része az érdeklődő, célcsoportba tartozó fiatalok, döntéshozók és ifjúsági munkások számára nyitott, az ezekre történő jelentkezés módjáról a későbbiekben külön tájékoztatás is elérhető lesz honlapunkon. Amennyiben erről első kézből szeretnél értesülni, lehetőség van Hírlevelünkre feliratkozni, amelyet itt tehetsz meg.

2019-04-22T20:54:49+02:00