Szervezetünk 2023 év elején Foglalkozok ifjúsági munkával? címmel elindítja hazánk legelső olyan kutatását, amelynek fókuszában az ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek kompetenciái, szakmai motivációja áll. 

A kutatás célja az, hogy jobban megismerjük és megértsük az ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek körét: Milyen értékekre építik a szakmai tevékenységüket? Milyen kompetenciával rendelkeznek? Mit jelent számukra a hivatásuk? Önkéntesként vagy fizetésért dolgoznak? 

Első lépésként 2023. február-március között egy online kérdőívvel, majd ezt követően a fókuszcsoportos interjú módszerét használjuk adatgyűjtésre. Az elemzést követően, az ősz folyamán gyorsjelentésben számolunk be az eredményekről. 

A kutatás nemcsak a GYIÖT szakmai tevékenységéhez járul hozzá,  hanem az eredményekre alapozhat bárki aki érintett az ifjúsági szakmában és a települési ifjúsági munkában. 

Fontosnak tartjuk, hogy a kutatással az érintett célcsoportot minél nagyobb számban tudjuk elérni. Ennek elősegítése érdekében egy hírlevél listát hoztunk létre. A feliratkozók a kutatással kapcsolatos fejleményekről első kézből értesülhetnek.

Az űrlap kitöltésével a legelsők között lehetsz, akik számára a Gyorsjelentést elküldjük. 

További információ a gyiot@gyiot.hu e-mail címen kérhető.

Legyél te is az elsők között, akik az ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek lekérdezésével zajló első hazai kutatásról kapnak hírt!

 

Feliratkozás